Étiquettes » P.s.

ps Cheatsheet

ps is the classic Unix/Linux command to list processes and their details. ps that ships with Linux is super-confusing to use because it supports three types of arguments: Unix options ( 250 mots de plus

SHBA-të dhe BE, të nxjerrin “Listën e zezë” të politikanëve të korruptuar të PD, PS dhe LSI!

“Reforma në Drejtësi” dhe zbatimi i saj janë një sfidë e madhe e kombit tonë, ku “shpresojmë”, që politikanët e korruptuar të bëjnë “reformën në drejtësi”, me qëllim burgosjen dhe ndëshkimin e tyre. 418 mots de plus

Të ngrihemi të gjithë në protesta kundër aleancës Anti-Shqiptare (PD+PS+LSI)!

(8 qershor 2016)

Shqipëria nuk është më shtet, por i ngjet një kampi të madh përqendrimi, ku jetojnë pensionistë të vrarë dhe të venitur, të cilët mashtrohen me pensione qesharake, ku baza e jetës së pensionistëve janë dërgesat e emigrantëve. 957 mots de plus

Peacock Skirt

LW25
RP 255.000
CHIFFON
WAIST 60-80 LENGTH 98

rok panjang – long skirt – peacock feather – bulu merak – soft pink – merah muda… 7 mots de plus

Import

To September

Dear September,

Jesus Christ this year is flying by.

September marks the back to uni drum roll- or rather, death march. As much as I love uni and my course, I do not love the work load. 861 mots de plus

Writing

E agora? A boçalidade de quem olha para a sociedade numa perspetiva recoletora subjacente ao raciocínio de Mariana Mortágua é evidente e nada tem de novo.

393 mots de plus
Sem Categoria